Online Boekhouding

Wij van FK Finance bieden u de mogelijkheid om altijd overzicht te hebben in de financiële situatie van uw onderneming. Dit kan door middel van het zogenaamde online boekhouden. Vanaf elke locatie met internetverbinding kunt u inloggen in onze digitale omgeving van Twinfield.

Online boekhouden is geschikt voor iedere ondernemer. Omdat u kunt kiezen uit verschillen de abonnementen, zal er altijd een zijn die aansluit bij uw wensen. Bijkomend voordeel van een online administratie is dat wij altijd achter de schermen met u mee kunnen kijken, bijsturen en adviseren.

Werkt u al met een ander pakket? Geen probleem! Wij hebben tevens ervaring in de volgende (online)boekhoudsystemen:

Exact
Informer
MoneyBird
MoneyMonk
Snelstart
Tellow
Unit 4
We Fact
en nog vele andere.

Naast de standaard (online)boekhoudsystemen wordt er tegenwoordig steeds vaker gewerkt met een zogenaamde scanportal. Hierin worden alle administratie gerelateerde documenten geüpload en gekoppeld in het (online)boekhoudsysteem. Super handig om met een paar klikken de onderliggende documenten te kunnen raadplegen. Hiervoor werken wij met het pakket van DizzyData.

Tevens is het ook mogelijk om op managementniveau alle cijfers periodiek te monitoren en toekomstgericht te werken, met  visionplanner is dit eenvoudig te realiseren.

Enkele voordelen van online boekhouden:

uw administratie is altijd en overal beschikbaar
u heeft de mogelijkheid over uitgebreide rapportage mogelijkheden
er is altijd een recente back-up van uw administratie

Heeft u interesse? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!