Personeel & Salaris

Salarisverwerking

Het verwerken van salarissen vereist veel specifieke en actuele kennis. FK Finance heeft deze kennis in huis om uw volledige salarisadministratie te verzorgen, of u nu 1 of 100 personeelsleden in dienst heeft.

Wij verzorgen de salarisstroken, aangiften loonheffingen en dragen zorg voor meldingen bij specifieke branche- en pensioenorganisaties.

Deze service wordt alleen geboden als ook andere financiële zaken zijn ondergebracht bij FK Finance.

Aanvullende diensten

Naast het verzorgen van uw salarisadministratie kunnen wij u eventueel ook ondersteunen op het gebied van overige personeelszaken.

Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met het opstellen en bewaken van arbeidscontracten. Indien er verdergaande specifieke kennis vereist is, kunnen wij een beroep doen op specialisten in ons netwerk.

Uitkeringen & sociale verzekeringen

Nederland kent een uitgebreid stelsel van uitkeringen en andere sociale voorzieningen. In dit omvangrijke systeem is het soms lastig om uw weg te vinden. Voor veel mensen is het onduidelijk wat hun rechten zijn of wat hen te wachten staat op het moment dat zij bijvoorbeeld hun baan verliezen of arbeidsongeschikt worden.

Bij deze en alle andere vraagstukken op het gebied van uitkeringen en sociale verzekeringen kunnen wij u bijstaan.

Artiestenverloning (culturele sector)

FK Finance is in het bezit van een IPV (InhoudingsPlichtigenVerklaring). Dit houdt in dat wij voor artiesten (en andere werkzame personen in de culturele sector) de administratieve en fiscale zaken uit handen kunnen en mogen nemen. Wij zorgen ervoor dat de facturatie en de loonadministratie wordt geregeld.